Forenom Oy

Forenomin asukkaille turvaa ja rauhallisia unia

Forenomin vuokrauspäällikkö Jaakko Ihalainen kertoo Forenomin ja Paretecin välisestä kumppanuudesta.

Forenom Oy on Suomen johtava majoitusratkaisuja tarjoava yritys, jolla on yli 3 500 valmiiksi kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellia eri puolilla Pohjoismaita. Forenomin tiloissa majoittuu vuosittain noin 60 000 ihmistä.

Millaisia palveluja Forenom hankkii Paretecilta?

– Ennen uuden majoituskohteen käyttöönottoa haluamme varmistaa, että rakennuksen turvajärjestelmät ovat kunnossa ja käyttötarkoituksen mukaisia. Jos rakennuksessa on paloilmoitin-, turvavalaistus- tai savunpoistojärjestelmiä, Paretec varmistaa niiden toiminnan, tekee vaadittavat huollot ja tarvittaessa muuttaa käyttötarkoitukseen sopiviksi. Osaan kohteista Paretec on lisännyt kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmiä.

Miten Paretec on vastannut tarpeisiinne?

– Paretec on esittänyt ja toteuttanut valmiita ratkaisuja keksimättä lisää ongelmia. He ymmärtävät hyvin, mitä me tarvitsemme. Paretec on tehnyt turvajärjestelmien hankkimisen ja ylläpidon meille helpoksi.

Miksi valitsitte toimittajaksi Paretecin?

– Olemme tehneet Paretecin kanssa yhteistyötä jo useita vuosia. Olemme saaneet heiltä tekniikkaan ja määräyksiin liittyvää asiantuntija-apua jo hankkeidemme alkuvaiheessa. Vuosien aikana he ovat toimittaneet meille useita turvajärjestelmiä. Aikataulut ja laskutus ovat olleet sitä, mistä olemme keskustelleet ennen hankkeiden alkua. Paretecin esittämät ratkaisut ovat olleet meidän kannaltamme järkeviä.

Miten arvioisit asiointia, suunnittelua, asennusta ja koko yhteistyötä?

– Paretecilla tunnetaan laajasti eri valmistajien laitteet. Olemme saaneet eri tarpeisiin sopivan lopputuloksen. He esittävät myös erilaisia suunnitelmia siitä, kuinka hanke voitaisiin toteuttaa. Myös Paretecin päivystys virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisin on ollut meidän kannaltamme hyvä asia.

Suosittelisitko Paretecia muille?

– Kyllä voin suositella. Pareteciin voi luottaa, ja he miettivät aina ratkaisut asiakkaan kannalta.

Lisätietoja

Jouni Paukkeri
Palvelumyynti
Turvatekniikka
Etelä-Suomi
Pohjois-Suomi


020 7790 916

Ota yhteyttä