Rakennusliikkeet

Haetko ratkaisuhakuista kumppania talotekniikkatoimitukseen tai työmaan olosuhdehallintaan? Ota kumppaniksi kokenut sähköisten järjestelmien asiantuntija.

Kysy lisää

Työmaan olosuhdehallinta ja talotekniikkatoimitukset rakennusliikkeille

Mistä luotettava ja ratkaisuhakuinen kumppani talotekniikkatoimitukseen tai työmaan olosuhdehallintaan? Meistä saat vuosikymmenten kokemuksella toimivan sähköisten järjestelmien asiantuntijan. Toteutamme vaativatkin urakat sovitusti ja ajallaan, ja laitamme asiat kerralla kuntoon.

Millaisia palveluja toivoisit? Olemme sähköistäneet lukuisia rakennusprojekteja aina sairaalaympäristöistä liikekiinteistöihin. Urakoimme kaikki sähköiset järjestelmät kiinteistöautomaatiosta paloilmoittimeen ja viimeiseen pistorasiaan saakka. Toimimme halutessasi kumppaninasi koko projektisi elinkaaren ajan, suunnittelusta toteutukseen.

Turvalliset väliaikaiset järjestelmät työmaalle

Saat työmaallesi väliaikaiset sähköiset järjestelmät työmaan turvallisuuden ja työn laadun varmistamiseksi. Pystymme toteuttamaan urakat kevyilläkin suunnitelmilla ja lähtötiedoilla. Teemme parhaamme, jotta hankkeesi valmistuu kustannustehokkaasti ja ajallaan. 

Toimimme aina arvomaailmamme mukaisesti; luotettavasti, laadukkaasti, rohkeasti ja ratkaisuhakuisesti. Reiluutta ja rehellisyyttä unohtamatta.

 

 

Esimerkkejä tavoista, joilla voimme palvella rakennusliikkeitä

 • Työmaan kameravalvonta, kulunvalvonta ja rikosilmoitinjärjestelmä
 • Rakennustyömaan sähköistys
 • Suunnittelu ja toteutus
 • KVR- ja projektinjohtourakat
 • Asennus- ja käyttöönottopalvelut
 • Huolto-, ylläpito- ja olosuhdepalvelut

Tilaa palveluesite sähköpostiisi

  Referenssimme

  Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

  Jätä yhteystietosi lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Tuomas Ivakko
  Toimitusjohtaja
  Projektimyynti ja tarjouslaskenta
  Sähköurakointi


  045 878 4551