Pareform

Paretec Oy:n kehittämä Pareform-järjestelmä helpottaa kiinteistötekniikan seurantaa ja huoltotilauksia. Sovelluksen avulla voi ennakoida huoltotarpeita ja yllätysremontit jäävät pois.

Yhteystiedot

Pareformilla voit tilata huollot helposti

Pareformilla voi seurata kiinteistöjen teknisiä järjestelmiä, kuten turvajärjestelmiä, lämmitystä, valaistusta ja ilmanvaihtoa. Käyttäjä voi myös lisätä sovellukseen tietoja näistä. Sovelluksella huomiot ja korjaustarpeet on helppo esittää kiinteistön vastuulliselle huoltohenkilölle ja hyväksyä kustannusarvio ja työt korjauksista. Näin huolto voidaan aloittaa nopeasti ja vika korjata ennen kuin se aiheuttaa suurempia vahinkoja.

Lisäksi Pareformissa voi tehdä huoltotilauksia ja seurata niiden etenemistä. Sähköpostin ja liitteiden lähettely jää pois, kun tieto kulkee sujuvasti Pareformin kautta. Järjestelmästä saa kuitenkin tiedot ulos myös pdf-dokumentteina.

Ennakointi vähentää kalliita yllätyksiä

Pareform on paitsi huoltojen tilaus- ja raportointijärjestelmä, myös suuri kiinteistötietokanta. Se sisältää laite- ja huoltohistorian lähes kaikista kiinteistöistä, joita Paretec aktiivisesti huoltaa. Tietokannassa on jo nyt noin 500 asiakkuutta, ja lisää tulee jatkuvasti.

Historiatietojensa myötä Pareform mahdollistaa yhä tehokkaammin ennakoidun huollon, joka vähentää kalliita yllätyksiä ja korjaustarpeita. Paretec pystyy lähestymään asiakkaita, jos kiinteistöön on luvassa remonttia, esimerkiksi vanhenevan laitekannan päivityksiä, jolloin asiakas pystyy siirtämään työt PTS:ään.

Pareformin voi myös yhdistää Paretecin Pilvivalvomoon, joka tarjoaa käyttäjälle näkymän kiinteistön järjestelmiin ja olosuhteisiin, kohteen sijainnista riippumatta. Näin järjestelmiä on helppoa seurata ja hallita mistä vain.

Näin pääset Pareformin käyttäjäksi

Kun tilaat kiinteistösi teknisen järjestelmän vuosihuollon, saat huoltoon sisältyvänä käyttäjätunnukset Pareform-järjestelmään.

Mediassa:

Talouselämä – Rakentaminen ja infrastruktuuri: Pareform on kiinteistöhuollon vallankumous

 

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jätä yhteystietosi lomakkeella. Sähkö-ja telejärjestelmien asiantuntijamme palaa sinulle mahdollisimman pian.