DALI-ohjaus

Älyvalaistus kasvattaa suosiotaan - erityisesti DALI-ohjaus. Tarvitsetko valaistuksenohjausjärjestelmän? Ohjelmoimme järjestelmän ja tarvittaessa myös asennamme sen.

Tilaa palvelu

Älyvalaistuksen palvelua kokonaisvaltaisesti

Mikä on DALI-ohjaus?

DALI-ohjaus on digitaalinen valonohjausjärjestelmä (Digital Adressable Lighting Interface), joka kasvattaa koko ajan suosiotaan. Suunnittelemme, ohjelmoimme ja toteutamme DALI-järjestelmiä. Teemme lisäksi asennuksia uusiin ja nykyisiin valaistusjärjestelmiin. Käyttöönoton yhteydessä pystymme myös tekemään asennus- ja vianetsintätyötä. Tarjoamme älykkään valaistuksen palvelua kokonaisvaltaisesti.

DALI on sertifioitu teknologia, jolla ohjataan yksilöllisesti niin suuria kuin pieniäkin valaisinjärjestelmiä. DALI-järjestelmät voidaan toteuttaa myös langattomasti niissä kohteissa, joissa muutokset johdotukseen aiheuttaisivat haittaa.

DALI-ohjelmointi mahdollistaa erilaiset tavat ohjata valaistusta. Hyvin suunnitellun järjestelmän avulla valaistusolosuhteet ovat optimaaliset. Aika, päivänvalo sekä oman tarpeen mukaiset tilanneohjelmoinnit, kuten himmennykset ja värilämpötilan säädöt, tekevät valaistuksesta miellyttävän ja käytöltään tarpeenmukaisen ja tehokkaan. Järjestelmä antaa hyötyjä niin energian säästössä kuin laitteiden käyttöiän säästämisenkin myötä. Paretecin asiantuntijoiden avulla valaistujärjestelmistänne saadaan enemmän hyötyä irti.

Pystymme lisäksi integroimaan DALI-valaistuksen automaatiojärjestelmiin, minkä ansiosta kiinteistön huolto ja ohjaus helpottuvat merkittävästi. Aikaohjelmat, erikoistilanteet ja huoltotestaukset ovat vain osa hyödyistä, joita järjestelmäintegraatiolla saavutetaan.

Tarjolla valaistuksen ohjaamiseen on myös KNX-järjestelmä. Se on kiinteistöautomaatiojärjestelmä, jolla voidaan hallita muun muassa valaistusta.

 

Millaisen valaistusratkaisun toivoisit?

Kysykää meiltä, miten DALI-ohjaus voisi toimia kohteessanne. Optimoimme sekä uudet että olemassa olevat DALI-valaistusohjausjärjestelmät toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, kiinteistönne toimintoja palvellen.

 

Tutustu referensseihimme

Asiakkaitamme

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jätä yhteystietosi lomakkeella. Sähkö-ja telejärjestelmien asiantuntijamme palaa sinulle mahdollisimman pian.

Joakim Rikberg
Liiketoimintajohtaja
Sähkötekniikka


040 017 5384