Paloilmoittimen hoitajakurssi

Paloilmoittimen hoitajakurssi valmistaa toimimaan oikein erilaisissa paloilmoittimen toimintaan liittyvissä tilanteissa. Kurssi on tarkoitettu kaikille paloilmoittimien hoitajille.

Tilaa palvelu

Paloilmoittimella tulee olla hoitaja

Hätäkeskukseen liitetyllä paloilmoittimella tulee olla paloilmoitinlaitteistolle nimetty vastuuhenkilö eli paloilmoittimen hoitaja. Henkilöllä tulee olla tehtävään asianmukainen koulutus, ja hän toimii myös paloilmoittimen yhteyshenkilönä.

Opi toimimaan eri tilanteissa oikein

Paloilmoittimen hoitajakurssin tarvitsevat esimerkiksi kiinteistönhoitajat, laitosten ja teollisuuden kunnossapitohenkilöt, vartijat ja vahtimestarit sekä turvallisuusvastaavat ja -valvojat.

Koulutettu paloilmoittimen hoitaja tuntee yleisesti paloilmoittimen tekniikan ja osaa käyttää paloilmoitinkeskuksia. Hän tietää, kuinka toimitaan paloilmoittimen huolto-, vika-, ennakko- tai paloilmoitustilanteiden sattuessa, tuntee paloilmoittimen hoitajan vastuualueet ja ymmärtää, miten erheelliset paloilmoitukset voi välttää.

Kurssin toteutus ja sisältö

Paloilmoittimen hoitajakurssi koostuu lähiopetuksesta sekä käytännön harjoittelusta erilaisilla, yleisimmin käytössä olevilla paloilmoitinlaitteilla. Kurssilla harjoitellaan muun muassa silmukoiden irtiottoa ja kytkemistä, vikatilanteiden selvittämistä ja kuukausikokeilun suorittamista.

  • Paloilmoittimen hoitajan tehtävät
  • Paloilmoittimen tekniikkaa ja termejä
  • Erheellisten paloilmoitusten ehkäisy
  • Huolto-, vika-, ennakko- ja paloilmoitustilanteet

Ilmoittaudu Paloilmoittimen hoitajakurssille

  • Koulutuksen kesto: Seitsemän (7) tuntia
  • Hinta: 319,00 € + alv. Hintaan sisältyy koulutus, kortti ja päivän tarjoilut.
  • Pätevyyden voimassaolo: Paloilmoittimen hoitajakurssi on voimassa toistaiseksi. Koulutuksesta saa mukaan kortin, jolla suorituksen voi todistaa.
  • Paloilmoittimen hoitajakurssit järjestetään yhteistyössä Alertum Oy:n kanssa.

Katso kurssit ja ilmoittaudu

Tutustu referensseihimme

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Soita Jounille tai jätä yhteystietosi lomakkeella.

Jounilla on yli 15 vuoden työkokemus turvallisuusjärjestelmistä. Hänen erikoisalaansa ovat mm. paloturvallisuus-, rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmät.

Jouni Paukkeri
Palvelumyynti
Turvatekniikka
Etelä-Suomi
Pohjois-Suomi


020 7790 916