Rikosilmoitinjärjestelmä

Rikosilmoitinjärjestelmä vartioi väsymättä kiinteistöäsi ja huolehtii kokonaisvaltaisesti sen turvallisuudesta. Järjestelmä hälyttää heti, jos se havaitsee jotakin poikkeavaa.

Tilaa palvelu

Millaisiin tiloihin rikosilmoitinjärjestelmä sopii?

Rikosilmoitinjärjestelmä soveltuu kaikenlaisiin tiloihin, joiden turvallisuutta haluat vahvistaa. Se on erinomainen ratkaisu liiketiloihin, toimistoihin, päiväkoteihin ja varastotiloihin. Rikosilmoitinjärjestelmä välittää ja tallentaa tiloista kattavaa tietoa, josta on hyötyä jälkikäteen tilanteiden selvittämisessä.

Mistä rikosilmoitinjärjestelmä koostuu?

Muun muassa liikeilmaisimista ja sensoreista muodostuva rikosilmoitinjärjestelmä valvoo ovia, aukkoja, ikkunoita ja yksittäisiä kohteita kuten kassakaappia. Järjestelmään voidaan yhdistää myös kameravalvonta ja palovaroitinjärjestelmä. Jos järjestelmä havaitsee jotakin poikkeavaa, lähettää se hälytyksen vartiointiliikkeeseen ja esimerkiksi viestin kiinteistön omistajan puhelimeen. Voit määritellä, mitä ominaisuuksia järjestelmääsi toivot.

Onko rikosilmoitinjärjestelmäsi toimintakunnossa?

Kysy rikosilmoitinjärjestelmän määräaikaishuoltoa! Varmistamme, että yhteydet vartiointiliikkeeseen toimivat moitteettomasti ja tutkimme, ettei järjestelmään ole luotu ylimääräisiä tunnuksia. Testaamme myös ilmaisimet ja irtikytkennät.

Olemme Finanssialan Keskusliiton hyväksymä rikosilmoitinliike. Kun tilaat asiantuntijalta, tiedät mitä saat; luotettavan järjestelmän, joka on räätälöity kiinteistösi tarpeisiin.

Rikosilmoitinjärjestelmä olosuhdepalveluna

Olosuhdepalvelumme tarjoaa mielenrauhaa selkeänä kokonaisuutena. Vastaamme kiinteistösi kaikista turvallisuusjärjestelmistä yhdellä kuukausimaksulla ja sopimuksella. Palvelu kattaa järjestelmien suunnittelun, laitteet ja asennukset. Kannamme vastuun siitä, että järjestelmät toimivat aina niin kuin pitää. Etäseurannan ja vikatilanteiden nopean vasteajan ansiosta lupaamme järjestelmillesi lähes 100 % toimintavarmuuden.

 

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jouni Paukkeri
Palvelumyynti
Turvatekniikka
Etelä-Suomi


020 7790 916

  Toimittaja- ja laitetietoa

  • HHL
  • Jablotron
  • Dsc
  • Satel

  Yksityisen turvallisuusalan elinkeinolupa.

  Tutustu referensseihimme

  Asiakkaitamme

  Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

  Jätä yhteystietosi lomakkeella. Turvallisuusjärjestelmien asiantuntijamme palaa sinulle mahdollisimman pian.

  Jouni Paukkeri
  Palvelumyynti
  Turvatekniikka
  Etelä-Suomi


  020 7790 916