Ulkovalaistus ja sisävalaistus

Fiksu valaistus parantaa työtehoa, turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Kun valaistus suunnitellaan eri tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin, tilojen energiankulutus pienenee.

Tilaa palvelu

Valaistus vaikuttaa työtehoon ja viihtyvyyteen

Valaistuksella on suuri vaikutus tilojen toimivuuteen, viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Kun tilojen valaistus suunnitellaan oikein, ihmiset viihtyvät paremmin, tilojen käyttöaste nousee ja työteho paranee. Myös energiankulutus pienenee, kun valaistus suunnitellaan palvelemaan eri tarpeita ja käyttötarkoituksia.

Sisävalaistuksen ja ulkovalaistuksen suunnittelu

Onko yrityksesi ulkovalaistuksen suunnittelu tullut ajankohtaiseksi? Mietitkö sisävalaistuksen toimivuutta? Kysy meiltä valaistuksesta ja valaistuskytkennöistä. Neuvomme ja autamme sinua eteenpäin projektissasi. Saat kiinteistön arkea helpottavan valaistusratkaisun, joka kuluttaa mahdollisimman niukasti energiaa.

Huomioimme suunnittelussa toiveesi, kiinteistön käyttäjien tarpeet ja sen, millainen valaistus kiinteistön sisä- tai ulkotiloihin parhaiten sopii. Suosittelemme sinulle erinomaisia vaihtoehtoja. Teemme myös kaikenlaiset sisä- ja ulkotilojen valaistuskytkennät viimeistä yksityiskohtaa myöten valmiiksi.

 

Tutustu referensseihimme

Asiakkaitamme

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jätä yhteystietosi lomakkeella. Sähkö-ja telejärjestelmien asiantuntijamme palaa sinulle mahdollisimman pian.

Tuomas Ivakko
Toimitusjohtaja
Projektimyynti ja tarjouslaskenta
Sähköurakointi


045 878 4551