Turvavalojärjestelmät

Turvavalojärjestelmä on tärkeä osa kiinteistön turvallisuutta. Huolellisesti suunniteltu, nykyaikainen ja oikein toimiva turvavalaistus saattaa pelastaa ihmishenkiä.

Yhteystiedot

Turvavalo tuo kirkkautta hämärään

Oikein toimiva, nykyvaatimusten mukainen turvavalaisinjärjestelmä saattaa pelastaa ihmishenkiä. Turvavalo valaisee nopeasti tilat, jotta ihmiset pystyvät toimimaan poikkeustilanteessa ja näkevät poistua turvallisesti kiinteistöstä. Turvavalaistus toimii itsenäisesti ja automaattisesti myös sähkökatkon sattuessa.

Luotettava turvavalaistus

Kun tilaat asiantuntijalta, saat laadukkaan ja luotettavan turvavalaistuksen. Suunnittelemme kohteeseesi tarkan turvavalaistusjärjestelmän, ja laadimme sen paikannuskaaviot ja grafiikat. Asennamme laitteiston ja keskukset, ohjelmoimme järjestelmän toimintakuntoon ja opastamme sen käytössä. 

Huollamme, korjaamme ja saneeraamme myös olemassa olevat turvavalaisinjärjestelmät. Kun tilaat meiltä vuosihuollon, varmistat että valaisimet, ohjelmoinnit, opasteet ja merkinnät pysyvät kunnossa.

Turvavalojärjestelmä olosuhdepalveluna

Olosuhdepalvelumme tarjoaa mielenrauhaa selkeänä kokonaisuutena. Vastaamme kiinteistösi kaikista turvallisuusjärjestelmistä yhdellä kuukausimaksulla ja sopimuksella. Palvelu kattaa järjestelmien suunnittelun, laitteet ja asennukset. Kannamme vastuun siitä, että järjestelmät toimivat aina niin kuin pitää. Etäseurannan ja vikatilanteiden nopean vasteajan ansiosta lupaamme järjestelmillesi lähes 100 % toimintavarmuuden.

 

Toimittaja- ja laitetietoa

  • Neptolux
  • Exilight
  • Teknoware

Tutustu referensseihimme

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Soita Jounille tai jätä yhteystietosi lomakkeella.

Jounilla on yli 15 vuoden työkokemus turvallisuusjärjestelmistä. Hänen erikoisalaansa ovat mm. paloturvallisuus-, rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmät.

Jouni Paukkeri
Palvelumyynti
Turvatekniikka
Etelä-Suomi
Pohjois-Suomi


020 7790 916