Kameravalvonta­

Kameravalvonta suojaa sekä kiinteistöä että ihmisiä. Nykyaikaisella kameravalvontajärjestelmällä varmistut kiinteistön turvallisuudesta helposti myös etänä.

Tilaa palvelu

Kameravalvonta­ suojaa ja luo turvallisuuden tunnetta

Kameravalvonta soveltuu kaikenlaisiin kohteisiin, joiden turvallisuudesta haluat varmistua. Esimerkiksi kameravalvonta taloyhtiöiden tiloissa käy yhä yleisemmäksi. Kameravalvonnalla suojaat kiinteistöä ja sen ympäristöä murtovarkailta ja ilkivallalta, ja vahvistat samalla ihmisten turvallisuuden tunnetta. Meiltä saat kaiken suunnittelusta asennukseen ja käyttöopastukseen asti.

Haluaisitko valvoa etänä? 

Se onnistuu. Nykyaikaisissa kameravalvontajärjestelmissä on ominaisuuksia, joilla voit varmistua kiinteistön turvallisuudesta myös muualla ollessasi. Ota järjestelmään etäyhteys, ohjaa kameraa, katso livekuvaa ja selaa vanhaa kuvamateriaalia verkossa. 

Kameravalvontajärjestelmä olosuhdepalveluna

Olosuhdepalvelumme tarjoaa mielenrauhaa selkeänä kokonaisuutena. Vastaamme kiinteistösi kaikista turvallisuusjärjestelmistä yhdellä kuukausimaksulla ja sopimuksella. Palvelu kattaa järjestelmien suunnittelun, laitteet ja asennukset. Kannamme vastuun siitä, että järjestelmät toimivat aina niin kuin pitää. Etäseurannan ja vikatilanteiden nopean vasteajan ansiosta lupaamme järjestelmillesi lähes 100 % toimintavarmuuden.

 

Toimittaja- ja laitetietoa

  • Milestone
  • Mirasys
  • Hikvision
  • Dahua
  • Obseron

Tutustu referensseihimme

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Soita Jounille tai jätä yhteystietosi lomakkeella.

Jounilla on yli 15 vuoden työkokemus turvallisuusjärjestelmistä. Hänen erikoisalaansa ovat mm. paloturvallisuus-, rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmät.

Jouni Paukkeri
Palvelumyynti
Turvatekniikka
Etelä-Suomi
Pohjois-Suomi


020 7790 916