Kameravalvonta­järjestelmät

Kameravalvontajärjestelmä suojaa sekä kiinteistöä että ihmisiä. Nykyaikaisella kameravalvontajärjestelmällä varmistut kiinteistön turvallisuudesta helposti myös etänä.

Tilaa palvelu

Kameravalvonta­järjestelmä suojaa ja luo turvallisuuden tunnetta

Kameravalvontajärjestelmä soveltuu kaikenlaisiin kohteisiin, joiden turvallisuudesta haluat varmistua. Esimerkiksi kameravalvonta taloyhtiöiden tiloissa käy yhä yleisemmäksi. Kameravalvonnalla suojaat kiinteistöä ja sen ympäristöä murtovarkailta ja ilkivallalta, ja vahvistat samalla ihmisten turvallisuuden tunnetta. Meiltä saat kaiken suunnittelusta asennukseen ja käyttöopastukseen asti.

Haluaisitko valvoa etänä? 

Se onnistuu. Nykyaikaisissa kameravalvontajärjestelmissä on ominaisuuksia, joilla voit varmistua kiinteistön turvallisuudesta myös muualla ollessasi. Ota järjestelmään etäyhteys, ohjaa kameraa, katso livekuvaa ja selaa vanhaa kuvamateriaalia verkossa. 

Kameravalvontajärjestelmä olosuhdepalveluna

Olosuhdepalvelumme tarjoaa mielenrauhaa selkeänä kokonaisuutena. Vastaamme kiinteistösi kaikista turvallisuusjärjestelmistä yhdellä kuukausimaksulla ja sopimuksella. Palvelu kattaa järjestelmien suunnittelun, laitteet ja asennukset. Kannamme vastuun siitä, että järjestelmät toimivat aina niin kuin pitää. Etäseurannan ja vikatilanteiden nopean vasteajan ansiosta lupaamme järjestelmillesi lähes 100 % toimintavarmuuden.

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Jouni Paukkeri
Palvelumyynti
Turvatekniikka
Etelä-Suomi


020 7790 916

  Toimittaja- ja laitetietoa

  • Milestone
  • Mirasys
  • Hikvision
  • Dahua
  • Obseron

  Tutustu referensseihimme

  Asiakkaitamme

  Ota yhteyttä asiantuntijaamme

  Soita Jounille tai jätä yhteystietosi lomakkeella.

  Jounilla on yli 10 vuoden työkokemus turvallisuusjärjestelmistä. Hänen erikoisalaansa ovat mm. paloturvallisuus-, rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmät.

  Jouni Paukkeri
  Palvelumyynti
  Turvatekniikka
  Etelä-Suomi


  020 7790 916