Lämpökuvaukset ja sähkönlaadun­mittaukset

Sähkölaitteistojen lämpökuvauksella huolehdit kiinteistösi turvallisuudesta. Sähkömittauksella estät huonon sähkönlaadun aiheuttamat haitat ja turhat kustannukset.

Tilaa palvelu

Sähkölaitteistojen lämpökuvaukset

Lämpökuvauksesta huolehtiminen on yksi kiinteistön haltijan tärkeimmistä turvallisuusteoista. Sitä edellyttävät myös vakuutusyhtiöt.

Sähkö on Suomessa palovahinkojen suurin yksittäinen syy. Tulipalo uhkaa aina omaisuutta, ja pahimmillaan myös ihmisiä ja eläimiä. Lämpökuvauksen avulla paikannamme kiinteistösi sähkölaitteiston mahdolliset viat jo ennen kuin niistä koituu ongelmia. Kun löydämme ylikuumenneet liitokset ja virtapiirit hyvissä ajoin, ne eivät pääse sytyttämään tulipaloa.

Lämpökuvaus vaatii tarkkuutta, joka puolestaan vaati koulutuksen ja kokemusta. Olemme SETI:n hyväksymä lämpökuvausyritys (LK-1), ja meillä on asianmukaiset pätevyydet. Otamme vastuun siitä, että asiakkaanamme olet aina turvassa sähkön aiheuttamilta paloilta.

Sähkömittaus pitää kustannukset kurissa

Sähkönlaadun mittauksella voit estää huonosta sähkönlaadusta aiheutuvat haitat ja kustannukset. Selvitämme, ovatko häiriöt peräisin kiinteistön tai teollisuuslaitoksen omasta sähköverkosta vai ulkoisesta sähkönjakeluverkosta. Sähkömittaus kannattaa tehdä myös laitehankintojen tai muutostöiden yhteydessä, jotta varmistut jakelukapasiteetin riittävyydestä.

Teemme sähkön laadun ja tehon mittaukset Fluke 435 II -sarjan sähkönlaatu- ja energia-analysaattorilla. Voimme tehdä lyhytaikaisen mittauksen tai jättää mittalaitteet tallentamaan kohteeseesi useiksi vuorokausiksi.

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Tuomas Ivakko
Projektimyynti ja tarjouslaskenta
Sähköurakointi


045 878 4551

  Tutustu referensseihimme

  Asiakkaitamme

  Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

  Jätä yhteystietosi lomakkeella. Sähkö-ja telejärjestelmien asiantuntijamme palaa sinulle mahdollisimman pian.

  Tuomas Ivakko
  Projektimyynti ja tarjouslaskenta
  Sähköurakointi


  045 878 4551