Sähköautojen latausratkaisut

Suunnitteletko kiinteistösi yhteyteen sähköautojen latauspisteitä? Suunnittelemme ja toteutamme latauspisteet vaivattomana avaimet käteen -kokonaistoteutuksena.

Tilaa palvelu

Sähköauton latauspiste kotona tai työpaikalla

Sähköautot kasvattavat suosiotaan – ja hyvä niin. Sähköautoilu vähentää huomattavasti autoilun hiilidioksidipäästöjä. BEV- ja PHEV-autojen määrä on Suomessa jyrkässä kasvussa, ja siksi kotien ja työpaikkojen pysäköintipaikoille perustetaan yhä enemmän sähköautojen latauspisteitä.

Suunnittelemme ja toteutamme sähköautojen latausasemat toiveidesi mukaan, avaimet käteen -kokonaistoteutuksena. Työ sisältää kartoituksen, tehon mitoituksen, suunnittelun, maanrakennustyöt ja sähköasennukset. Sovitamme latauspisteet yhteen valtakunnallisten taustajärjestelmien kanssa. Tällä tavoin latauspisteissä voidaan käyttää RFID-tunnistetta, joka automatisoi latauspisteiden toiminnan, valvonnan ja sähkönkulutuksen laskutuksen.

Muuta nykyiset tolpat sähköauton latausasemiksi

Tiesitkö, että sähköauton latausasemien asennukset voidaan toteuttaa myös olemassa oleviin autolämmityskaapelointeihin. Latausjärjestelmissä on dynaaminen tehonrajoitus, joka jakaa latausvirran tasaisesti latauspisteille, nykyisten pääsulakkeiden sallimissa rajoissa.

 

Tutustu referensseihimme

Asiakkaitamme

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jätä yhteystietosi lomakkeella. Sähkö-ja telejärjestelmien asiantuntijamme palaa sinulle mahdollisimman pian.

Tuomas Ivakko
Toimitusjohtaja
Projektimyynti ja tarjouslaskenta
Sähköurakointi


045 878 4551