Kulunvalvonta­­järjestelmät

Kulunvalvontajärjestelmä suojaa kiinteistöä ja helpottaa ihmisten kulkemista. Ovet aukeavat sähköisellä kulkutunnisteella tai koodilla, ja ulkopuoliset pysyvät ulkona.

Tilaa palvelu

Kulunvalvonta­järjestelmä helpottaa kulkemista

Kulunvalvontajärjestelmä parantaa kiinteistön turvallisuutta ja helpottaa ihmisten kulkemista. Avaimet jäävät tarpeettomiksi. Nykyaikaisessa kulunvalvontajärjestelmässä ovet aukeavat sähköisellä kulkutunnisteella, koodilla tai niiden yhdistelmällä. Kulunvalvonta rajoittaa myös tehokkaasti ulkopuolisten pääsyä kiinteistön alueelle. Järjestelmä voidaan asentaa sisälle tai ulos, uusiin tiloihin tai vaikka saneerattavaan kohteeseen.

Kuka kiinteistössäsi liikkuu?

Vain ne, joilla on siihen oikeus. Paretecin kulunvalvontajärjestelmä on käyttäjäystävällinen tapa valvoa kiinteistössä kulkevia ihmisiä. Voit tarkistaa, kenellä on pääsy mihinkin tiloihin, kuka on kulkenut minne, minä päivänä ja mihin aikaan. Kulunvalvontaan voidaan helposti liittää myös esimerkiksi työajanseuranta.

Kulunvalvontajärjestelmä olosuhdepalveluna

Olosuhdepalvelumme tarjoaa mielenrauhaa selkeänä kokonaisuutena. Vastaamme kiinteistösi kaikista turvallisuusjärjestelmistä yhdellä kuukausimaksulla ja sopimuksella. Palvelu kattaa järjestelmien suunnittelun, laitteet ja asennukset. Kannamme vastuun siitä, että järjestelmät toimivat aina niin kuin pitää. Etäseurannan ja vikatilanteiden nopean vasteajan ansiosta lupaamme järjestelmillesi lähes 100 % toimintavarmuuden.

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Jouni Paukkeri
Palvelumyynti
Turvatekniikka
Etelä-Suomi


020 7790 916

  Toimittaja- ja laitetietoa

  • Hedsam
  • Security Expert
  • Esmikko
  • Dahu
  • Hikvision

  Tutustu referensseihimme

  Asiakkaitamme

  Ota yhteyttä asiantuntijaamme

  Soita Jounille tai jätä yhteystietosi lomakkeella.

  Jounilla on yli 10 vuoden työkokemus turvallisuusjärjestelmistä. Hänen erikoisalaansa ovat mm. paloturvallisuus-, rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmät.

  Jouni Paukkeri
  Palvelumyynti
  Turvatekniikka
  Etelä-Suomi


  020 7790 916