Rakennusautomaatio

Kaipaatko talotekniikan osaajaa kiinteistösi olosuhteiden parantamiseen ja ylläpitoon? Meiltä saat vaativatkin rakennusautomaatioratkaisut vuosien kokemuksella. Hyvin suunniteltu ja toteutettu automaatioratkaisu vähentää rakennuksen energiankulutusta sekä lisää sen viihtyvyyttä ja turvallisuutta.

Kysy lisää

Automaatiojärjestelmät

Edustamme useita automaatiojärjestelmiä, kuten Honeywell, Fidelix, Regin ja Ouman. Teemme uudisasennuksia, urakointia, saneerauksia ja huoltoja edustamiimme järjestelemiin. Saneerauksia ja huoltoja teemme myös muihin järjestelmiin.

Tarjoamme meidän asiakkaillemme monipuolisia automaation palveluita kuten automaatiohuolto, järjestelmän ylläpito, kiinteistövalvomoasennukset sekä päivitykset. Valvomoratkaisut pystytään viemään Paretecin pilvivalvomoon.

Modernilla automaatiojärjestelmällä säästät energiaa sekä resursseja huolto-, korjaus- ja ylläpitotöissä.

Ota yhteyttä automaatiopalveluihimme.

 

Paretec pilvivalvomon avulla tehostat automaatiojärjestelmän käyttöä koko elinkaaren ajan

Huoltomies voi ennakoida korjaustarpeet ja työvälineet hyödyntämällä kiinteistöautomaatiojärjestelmän etävalvontaa. Myös käyttömuutoksia on helppo muokata etänä. Pilvivalvomon hyötynä on kuitenkin rajaton määrä muita ominaisuuksia.

Energiaseuranta trendien avulla on paitsi hyödyllistä kiinteistön energian optimoinnin osalta, myös hyvä työkalu, jolla pääsee vertaamaan vastaavia kiinteistöjä samalta vertailujaksolta.

Paretecin pilvivalvomoon voidaan lisätä valvontaan useita kohteita, useasta eri laitevalmistajan tuoteperheestä. Useat valvomot voidaan yhdistää ja modernisoida yhden etävalvomon taakse – eli Paretecin pilvivalvomoon.

Pilvivalvomoon voidaan lisäksi liittää turvajärjestelmiä kuten KV, rikosilmoitin ja kamera. Myös paloilmoitin, turvavalaistus ja savunpoistojärjestelmät on mahdollista liittää samaan valvomoon.

 

Talotekniikan integraatiot

Kiinteistöissä on usein monen eri valmistajan automaatiolaitteistoja, joiden yhdistäminen voi tuntua hankalalta. Siihen on ratkaisu! Fiksujen integraatioiden ansiosta rakennusautomaatiojärjestelmä ei ole enää sidoksissa tiettyihin laitteisiin tai laitemerkkeihin. Eri automaatiojärjestelmät toimivat integroituna kokonaisuutena, jota on helppo valvoa ja hallita yhdestä käyttöliittymästä.

 

Olosuhdepalvelut

Olosuhteilla on suuri vaikutus kiinteistön viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Jätä olosuhteiden seuranta ja hallinta meidän huoleksemme. Tarjoamme kiinteistösi automaatio- ja turvallisuusjärjestelmien ylläpito- ja asiantuntijapalvelua. Pidämme aina huolta siitä, että kiinteistösi käyttäjät voivat työskennellä ja toimia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Kysy myös rakennustyömaan valvontaa ja olosuhteiden hallintaa.

 

Analytiikka

Miten kiinteistösi automaatiojärjestelmät toimivat? Onko esimerkiksi energiatehokkuudessa parantamisen varaa? Kysy meiltä rakennusautomaation analytiikkapalveluista. Ohjelmistomme valvoo järjestelmiesi toimintaa sekä yksittäin että kokonaisuutena. Näet, miten kiinteistösi järjestelmät ovat toimineet tänään, ja millaisia muutoksia toiminnassa on ollut kuukauden tai vuoden aikana.

 

Paretec Energy – Paretec Tarjoaa energianhallinta-PTS-ohjelman.

Ohjelma tarkkailee kiinteistön energian käyttöä, selvittää kriittiset ohjaukset, käyntiajat sekä kiinteistön suurimmat energiasyöpöt. Selvityksen päätteeksi ohjelma tekee esityksen energian käytön tehostustoimista yhdessä kiinteistön käytöstä vastaavan henkilöiden kanssa.

Näin tehostat automaatiojärjestelmän käyttöä koko elinkaaren ajan.

 

Tilaa palveluesite sähköpostiisi

    Tutustu referensseihimme

    Asiakkaitamme

    Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

    Jätä yhteystietosi lomakkeella. Rakennusautomaation asiantuntijamme palaa sinulle mahdollisimman pian.