Kiinteistömanagerit

Kiinteistöjen operoinnin ammattilainen, haluaisitko helpottaa kiinteistön ylläpitoa ja hallita kiinteistöä myös digitaalisesti, mistä päin maailmaa tahansa?

Kysy lisää

Huoleton kiinteistön ylläpitopalvelu

Talotekniikka käy yhä mutkikkaammaksi, hallittavien kiinteistöjen määrä kasvaa ja tilojen käyttäjien tarpeet ovat murroksessa. Samalla pitäisi huolehtia kiinteistön hiilijalanjäljestä ja tuottavuudesta. Olemme apunasi! Ratkaisemme kiinteistösi operointiin liittyvät haasteet. Kokonaispalvelumme ansiosta voit keskittyä tehokkaammin ydinosaamiseesi. Huolehdimme kiinteistösi olosuhteista ja turvallisuudesta, ja sinä voit keskittyä asiakkaasi tarpeisiin.

Huoltopalveluidemme avulla varmistat, että kohteissasi on kaikki kunnossa, määräysten mukaisesti huollettuna ja tarkastettuna. Meidän tehtävämme on varmistaa, että kiinteistön käyttäjät voivat aina työskennellä ja toimia parhaissa olosuhteissa. Meillä on kanssasi yhteinen tavoite; terveelliset, turvalliset ja tuottavat kiinteistöt.

Pilvivalvomo kulkee aina mukanasi

Sinun ei tarvitse tuntea sähköisten järjestelmien hienouksia tai edes käydä kohteessa varmistaaksesi parhaat olosuhteet. Paretec Pilvivalvomo on digitaalinen palvelu, joka tarjoaa sinulle näkymän kiinteistösi järjestelmiin ja olosuhteisiin, järjestelmästä ja kohteen sijainnista riippumatta. Voit tarkistaa tilanteen nopeasti, olet missä päin maailmaa tahansa.

Mitä palveluumme sisältyy?

Pidämme huolta kiinteistösi sähköisistä järjestelmistä joka päivä, koko kiinteistön elinkaaren ajan.

  • Paloturvallisuuden huolto ja ylläpito
  • Henkilöturvallisuus ja kulunhallinta
  • Rakennusautomaation huollot
  • Pilvivalvomo
  • Sähköhuollot
  • Kustannusarviot ja asiantuntijapalvelut

Tilaa palveluesite sähköpostiisi

    Referenssimme