Savunpoistojärjestelmät

Toimiva savunpoistojärjestelmä parantaa kiinteistön paloturvallisuutta. Kun savunpoistoluukut toimivat kuten niiden pitää, sisätiloihin ei pääse kertymään savua tulipalon sattuessa.

Tilaa palvelu

Savunpoistoluukut pelastavat ihmishenkiä

Kiinteistön savunpoistojärjestelmästä kannattaa pitää huolta. Se voi pelastaa ihmishenkiä. Jos lämpötilan perusteella aukeavat savunpoistoluukut eivät toimi, voi sisätiloihin kertyvä savu tehdä pienestäkin tulipalosta hengenvaarallisen. Kun ammattilainen huolehtii savunpoistojärjestelmän huollosta ja saneerauksesta, kiinteistö ja siellä olevat ihmiset ovat tulipalon sattuessa varmemmin turvassa.

Onko savunpoistojärjestelmäsi hyvässä vedossa?

Varmistamme, että savunpoistojärjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Saat meiltä kaikki sen ylläpitoon liittyvät palvelut, kuten korjaukset, saneeraukset ja vuosihuollot. Tarkastamme ja testaamme savunpoistoluukut vähintään viiden vuoden välein. Vaihdamme rikkinäiset luukut, paikkaamme vialliset ja rikkoutuneet kuvut sekä uusimme ohjauskeskukset.

Savunpoistojärjestelmä olosuhdepalveluna

Olosuhdepalvelumme tarjoaa mielenrauhaa selkeänä kokonaisuutena. Vastaamme kiinteistösi kaikista turvallisuusjärjestelmistä yhdellä kuukausimaksulla ja sopimuksella. Palvelu kattaa järjestelmien suunnittelun, laitteet ja asennukset. Kannamme vastuun siitä, että järjestelmät toimivat aina niin kuin pitää. Etäseurannan ja vikatilanteiden nopean vasteajan ansiosta lupaamme järjestelmillesi lähes 100 % toimintavarmuuden.

 

Toimittaja- ja laitetietoa

  • D+H, BI-BT 2
  • Harikk
  • Keravent

Kaikki laitteemme ja tarvikkeet ovat CE-merkittyjä

Tutustu referensseihimme

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Soita Jounille tai jätä yhteystietosi lomakkeella.

Jounilla on yli 15 vuoden työkokemus turvallisuusjärjestelmistä. Hänen erikoisalaansa ovat mm. paloturvallisuus-, rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmät.

Jouni Paukkeri
Palvelumyynti
Turvatekniikka
Etelä-Suomi
Pohjois-Suomi


020 7790 916