Savunpoistojärjestelmät

Toimiva savunpoistojärjestelmä parantaa kiinteistön paloturvallisuutta. Kun savunpoistoluukut toimivat kuten niiden pitää, sisätiloihin ei pääse kertymään savua tulipalon sattuessa.

Tilaa palvelu

Savunpoistoluukut pelastavat ihmishenkiä

Kiinteistön savunpoistojärjestelmästä kannattaa pitää huolta. Se voi pelastaa ihmishenkiä. Jos lämpötilan perusteella aukeavat savunpoistoluukut eivät toimi, voi sisätiloihin kertyvä savu tehdä pienestäkin tulipalosta hengenvaarallisen. Kun ammattilainen huolehtii savunpoistojärjestelmän huollosta ja saneerauksesta, kiinteistö ja siellä olevat ihmiset ovat tulipalon sattuessa varmemmin turvassa.

Onko savunpoistojärjestelmäsi hyvässä vedossa?

Varmistamme, että savunpoistojärjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Saat meiltä kaikki sen ylläpitoon liittyvät palvelut, kuten korjaukset, saneeraukset ja vuosihuollot. Tarkastamme ja testaamme savunpoistoluukut vähintään viiden vuoden välein. Vaihdamme rikkinäiset luukut, paikkaamme vialliset ja rikkoutuneet kuvut sekä uusimme ohjauskeskukset.

Savunpoistojärjestelmä olosuhdepalveluna

Olosuhdepalvelumme tarjoaa mielenrauhaa selkeänä kokonaisuutena. Vastaamme kiinteistösi kaikista turvallisuusjärjestelmistä yhdellä kuukausimaksulla ja sopimuksella. Palvelu kattaa järjestelmien suunnittelun, laitteet ja asennukset. Kannamme vastuun siitä, että järjestelmät toimivat aina niin kuin pitää. Etäseurannan ja vikatilanteiden nopean vasteajan ansiosta lupaamme järjestelmillesi lähes 100 % toimintavarmuuden.

 

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jouni Paukkeri
Palvelumyynti
Turvatekniikka
Etelä-Suomi


020 7790 916

  Toimittaja- ja laitetietoa

  • D+H, BI-BT 2
  • Harikk
  • Keravent

  Kaikki laitteemme ja tarvikkeet ovat CE-merkittyjä

  Tutustu referensseihimme

  Asiakkaitamme

  Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

  Jätä yhteystietosi lomakkeella. Turvallisuusjärjestelmien asiantuntijamme palaa sinulle mahdollisimman pian.

  Jouni Paukkeri
  Palvelumyynti
  Turvatekniikka
  Etelä-Suomi


  020 7790 916