AV-järjestelmät

Selkeä AV-järjestelmä helpottaa yhteydenpitoa, neuvotteluja ja esityksiä. Kun tekniikkaa on helppo käyttää ja se toimii luotettavasti, aikaa vapautuu olennaiseen.

Tilaa palvelu

Helppokäyttöiset AV-järjestelmät

Tarvitsetko toimitiloihisi AV-järjestelmän? Suunnittelemme helppokäyttöiset AV-järjestelmät muun muassa neuvottelutiloihin, opetustiloihin, auditorioihin ja valvomoihin. AV-järjestelmiä tarvitaan myös julkisissa tiloissa, kuten kouluissa ja sairaaloissa. Meiltä saat saman katon alta myös kaikki AV-asennukset, toimintakuntoon viimeisteltyinä.

AV-järjestelmä sujuvoittaa viestintää

AV-järjestelmiä käytetään yhä enemmän niin yritysmaailmassa kuin julkisella sektorilla. Jokainen tietää, miten tärkeää on, että yhteydenpitojärjestelmää tai esitystekniikkaa on helppo käyttää. Laitteiston käynnistys-, yhteys- tai yhteensopivuusongelmat vievät turhaan ihmisten arvokasta työaikaa. Hankalaksi koettu järjestelmä voi jäädä kokonaan käyttämättä.

Kerro meille, millaisia ominaisuuksia AV-järjestelmääsi toivot. Suunnittelemme sinulle järjestelmän, joka palvelee tarpeitasi, ja teemme AV-asennukset sen mukaisesti.

 

Tutustu referensseihimme

Asiakkaitamme

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jätä yhteystietosi lomakkeella. Sähkö-ja telejärjestelmien asiantuntijamme palaa sinulle mahdollisimman pian.

Tuomas Ivakko
Toimitusjohtaja
Projektimyynti ja tarjouslaskenta
Sähköurakointi


045 878 4551