Kallion pelastusasema

”Voin luottaa Paretecin hoitavan asiat niin kuin on sovittu.”

Sähkö-S Oy:n projektipäällikkö ja osakas Pekka Seppänen kertoo Kallion pelastusaseman paloilmoitinkeskuksen uusimisurakasta. Sähkö-S on vantaalainen täyden palvelun sähköliike, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähköistyspalveluja.

Mikä oli kohteenne lähtötilanne?

– Meillä oli Kallion pelastusasemalla miehistökeittiöiden ja tilannekeskuksen sähköjen uusimisurakka. Alkuvaiheessa urakkaan ei kuulunut ollenkaan paloilmoitintöitä. Töiden edetessä kävi ilmi, että muutoksia tulee myös paloilmoittimeen. Siksi olin yhteydessä Pareteciin.

Miten Paretec vastasi tarpeeseenne?

– Ilmoitin Paretecille, mitä tarvitsemme. Annoin heille vapaat kädet muutosten hoitamiseen. Paretec kävi tilaajan kanssa läpi tarvittavat muutokset ja esitti minulle hinnoiteltuna ratkaisun, jonka Paretec myös myöhemmin toteutti.

Miksi valitsitte toimittajaksi Paretecin?

– Valinta oli helppo, koska olimme tehneet Paretecin kanssa useita onnistuneita projekteja. Laite- ja järjestelmäasennusten lisäksi saan Paretecilta hyvät ja asialliset luovutusdokumentit liitettäviksi omiin dokumentteihini. Tärkeintä minulle on, että voin luottaa yhteistyökumppanin hoitavan asiat niin kuin on sovittu.

Miten arvioisit asiointia, suunnittelua, asennusta ja koko yhteistyötä?

– Paretecin kanssa yhteistyö toimii, muuten sitä ei tehtäisi. Paretecilla tunnetaan hyvin turvajärjestelmät. Tiedän, että saan heiltä toimivan ratkaisun ilman, että minun tarvitsee ymmärtää ja osata suunnitella turvajärjestelmiä.

Suosittelisitko Paretecia muille?

– Suosittelisin. Olen suositellutkin tilanteissa, joissa olemme hävinneet sähköurakan kilpailutuksen jollekin toiselle toimijalle.

Lisätietoja

Jouni Paukkeri
Palvelumyynti
Turvatekniikka
Etelä-Suomi
Pohjois-Suomi


020 7790 916

Ota yhteyttä